Abonnement

JUS Abonnement gir deg markedets største portefølje av juridiske kurs.

Det skal være enkelt å ta vare på sin egen kompetanse. Nå kan du holde deg faglig oppdatert på egne premisser. Ta kurs hjemmefra, underveis, eller på jobben – når det passer deg.

Effektiv løsning for etterutdanning og kompetanseutvikling

Som jurist er du avhengig av livslang læring, og ingen gir deg et bredere og mer relevant kurstilbud enn JUS. Det gjelder også digitale kurs, med over 500 juridiske timer tilgjengelig i vår læringsportal JUS Digital.

Med JUS Abonnement har du enkelt tilgang til din etterutdanning. Vi utvider det faglige innholdet, slik at du fremover får større valgfrihet. Det betyr at du vil finne ajourføringsforedrag og enda flere korte kurs som er spisse og går i dybden, i tillegg til innføringskurs og andre temabaserte kurs og webinarer.

Du holder deg enklere oppdatert med tilgang til alle ajourføringsforedragene
Vår digitale portefølje utvikles og publiseres fortløpende. Vi har over 300 titler i porteføljen, og som abonnent har du tilgang til alle. Da vil du også kunne holde deg enklere oppdatert med tilgang til aktuelle ajourføringsforedrag. Med kurs innen nærmere 40 fagområder kan du plukke og mikse innenfor tema, tid og faglig nivå – når du trenger påfyll og har anledning.

Den digitale porteføljen
Vår digitale portefølje består av e-kurs, webinarer og opptak fra kurs. De digitale kursene kan du ta når og hvor det passer deg, flere ganger om du vil. Du kan spole tilbake og se om igjen, repetere og lære. Ved gjennomføring får du automatisk kursbevis og registrerte etterutdanningstimer.

Plukk og miks – innenfor tema, tid og faglig nivå
I abonnementet finner du kurs innenfor alle nivåer. Vi ønsker å ivareta hele spekteret, slik at fagtilbudet er relevant for deg som ønsker ajourføring, er helt ny innenfor fagområdet, om du kun ønsker en brush up av gammel kunnskap, eller om du har behov for fag som går spist og i dybden.

Som abonnent skal du også ha en fordel på vår fysiske læringsarena
For mange er de årlige JUS-kursene viktige møteplasser. Som abonnent skal du også ha en fordel på vår fysiske læringsarena. Vi styrker derfor abonnementet ytterligere, og gir deg som abonnent mulighet til å melde deg på våre årlige fysiske kurs mot et lavt pristillegg.

Alt samlet på ett sted
Som abonnent trenger du bare å logge deg inn på Min JUS, for å melde deg på digitale JUS-kurs kostnadsfritt. Der finner du alle dine kurs med tilhørende kursdokumentasjon og kursbevis, samt en oversikt over tiden du har brukt på din etterutdanning. For deg som har et etterutdanningskrav vil timene blir godkjent –og overført automatisk, når du har gjennomført kursene.

Ta kontakt for bedriftsavtale på JUS Digital

En del av våre kunder ønsker å tilby JUS Digital til sine ansatte. Da kan det være lønnsomt å inngå en bedriftsavtale med JUS. Ved over 5 brukere reduseres prisen på abonnementet. Nå kan du gi dine ansatte markedets største portefølje av juridiske kurs, på en fleksibel og tidseffektiv måte.

Er dette aktuelt for din bedrift kontakt Benedicte Granum på bg@jus.no eller på mobil nr 412 23 985. Du kan også sende oss en henvendelse på e-post: abonnement@jus.no

Kontakt oss
Har du spørsmål angående abonnementet, må du gjerne sende en henvendelse på e-post: abonnement@jus.no

Kontaktpersoner