Abonnement

JUS Digital gir deg markedets største portefølje av juridiske kurs 

Abonnementet på JUS Digital har blitt styrket ytterligere, og inkluderer nå også opptak av våre årlige kurs. 
Ta kurs hjemmefra, underveis, eller på jobben – når det passer deg.

Ta kontakt for bedriftsavtale på JUS Digital

En del av våre kunder ønsker å tilby JUS Digital til sine ansatte. Da kan det være lønnsomt å inngå en bedriftsavtale med JUS. Ved over 10 brukere reduseres prisen på abonnementet. Nå kan du gi dine ansatte markedets største portefølje av juridiske kurs, på en fleksibel og tidseffektiv måte.

Er dette aktuelt for din bedrift, kontakt direktør Torbjørn Buertb@jus.no eller 934 44 348.

Effektiv løsning for etterutdanning og kompetanseutvikling

Som jurist er du avhengig av livslang læring, og ingen gir deg et bredere og mer relevant kurstilbud enn JUS. Det gjelder også digitale kurs, med over 150 juridiske timer tilgjengelige.

Den digitale porteføljen
Vår digitale portefølje utvikles fortløpende, og i snitt tilkommer det 30 nye digitale kurs i året. Du kan velge blant over 70 e-kurs, livestreamer av alle årlige kurs og flere aktuelle kurs, temabaserte webinarer og digilunsjer, samt opptak av våre årlige kurs og webinarer.

Våre e-kurs
E-kursene kan du ta når og hvor det passer deg, flere ganger om du vil. Du kan spole tilbake og se om igjen, repetere og lære. Kursene har læringsmål og du kan teste deg selv etter endt kurs. Ved gjennomføring får du automatisk kursbevis og registrerte etterutdanningstimer.

Livestream av årlige kurs
Med våre årlige kurs holder du deg oppdatert innen ditt fagområde. I tillegg gjennomgås aktuelle temaer. Vi livestreamer alle årlige kurs, og du kan velge å delta live eller se opptaket i etterkant. Nå inkluderer vi livestream av alle årlige kurs i abonnementet.

Opptak av våre årlige kurs og webinarer
Gikk du glipp av et årlige kurs kan du nå se opptaket på jus.no. Vi har også lagt ut en del opptak fra vår webinar-serie.

JUS-Webinarer
Webinarene våre er kortere kurs med aktuelle temaer, som gjerne går i dybden. Noen av dem legges til lunsjen for å gjøre det enda mer effektivt for deg – disse har vi kalt digilunsjer. Som abonnent har du tilgang til alle webinarer.

Du kan velge digitale kurs blant 38 sentrale rettsområder. Flere har selvsagt de årlige oppdateringskursene, men det er også fordypningskurs eller innføringskurs innen fagområdene. Dette gir deg mulighet til å tilegne deg mer kompetanse innen flere områder, på en effektiv måte.

Som abonnent trenger du bare å logge deg inn på Min JUS, for å kunne melde deg på kurs kostnadsfritt! På Min JUS finner du kursdokumentasjon og kursbevis for kurs du har gjennomført. Timene dine blir automatisk registrert.

Kontaktpersoner