Advokatenes fagdager 2020

Vi må dessverre avlyse Advokatenes fagdager 2020 som fysisk møteplass. Ny dato er 27. og 28. mai 2021. Vi håper vi ser deg der!

 

Velkommen til Advokatenes fagdager 2020

Advokatenes fagdager samler nær 1500 deltakere over to inspirerende dager – 
med kurs, møter, og sosialt samvær.

Møt gamle og nye kjente på Advokatenes fagdager 28. og 29. mai!

Vi i JUS og Advokatforeningen ser frem til å ønske alle deltakere velkommen til årets fagdager 28. og 29. mai! Kursene holdes på Oslo Kongressenter Folkets Hus. Der blir det gode muligheter for å mingle, spise og hygge seg i pausene. Svært mange av våre deltakere sier at det er nettopp muligheten til å treffe bekjente, tidligere kolleger eller nye bransjefeller som gjør at advokatenes fagdager er stedet å være hvert år!

Påmelding
Dette skjer via programmet for årets fagdager. Dette finner du her

Sett sammen din egen kursmeny 
I programmatrisen kan du velge blant 45 temaer fordelt på ni spor – som hver består av fem deler á 2 timer. Flere enn 75 foredragsholdere fra 36 firmaer og organisasjoner vil sørge for en bred faglig meny. Meld deg på enkelt-temaer eller følg ett av våre faste fagspor i sin helhet: Næringseiendom, Det årlige arbeidsrettskurset i Oslo, Det årlige forsvarerkurset, Familie, arv og skifte eller Selskapsrett.

Trykk på «velg alle» for å velge et fagspor, eller velg fritt blant de 45 temaene for å sette sammen ditt eget program. Du kan lese mer om hvert enkelt tema ved å trykke på det i programmet.

Kursdokumentasjon
Alt om arrangementet tilpasses din påmelding, og vil være tilgjengelig via vår web-app. All kursdokumentasjon er elektronisk. Som deltaker får du tilgang til kursdokumentasjon for alle 45 temaer i en begrenset periode.

Web-app
Som deltaker får du tilsendt en lenke til vår web-app ca en uke før kursstart. Her får du tilgang ditt program, kursdokumentasjon og eventuelt billett til advokatfesten. 

Obligatoriske timer
Juridiske timer
Gjennomføring av Advokatenes fagdager over halvannen dag gir totalt 10 juridiske timer til Advokatforeningens obligatoriske etterutdanning. Det årlige arbeidsrettskurset varer lengre og gir totalt 12 timer.

Etikk-timer
Forsvarerkurset del 3 gir 1 etikk-time.

Finanstilsynets krav til eiendomsmeglere
Alle temaene under "Næringseiendom" samt Aktuelle temaer 3, del 5 (Eierseksjonssameier) gir hver 2 eiendomstimer til Finanstilsynets etterutdanningskrav.

Kursavgift 2020
Kursavgiften er kr 5 990,- for medlemmer av Advokatforeningen og Juristforbundet, og kr 7 490,- for andre. Påmeldingsfristen er torsdag 30. april. Ved avmelding etter 1. mai, er gebyret 50 % av kursavgiften. Avmelding en uke før kursstart gir full kursavgift. Bestill festbillett sammen med kurset (begrenset antall billetter). Bestillinger av billetter til advokatfesten er bindende etter 1. mai og vil ikke bli refundert/kreditert ved eventuell avmelding. 

Vi gleder oss til å se deg!

Gå til påmelding her.

Kontaktpersoner

 • Beate Simonsen
  Prosjektkoordinator

  Beate Simonsen

  m: (+47) 478 60 706
 • Torill Borgen
  Prosjektkoordinator

  Torill Borgen

  m: (+47) 473 87 445
 • Torill Løebekken
  Utdanningssjef

  Torill Løebekken

  m: (+47) 922 11 266
 • Gulsum Koc
  Fagansvarlig jurist

  Gulsum Koc

  m: (+ 47) 938 35 018