Advokatenes fagdager

Advokatenes fagdager er tilbake!

Pandemien gjorde at JUS og Advokatforeningen dessverre måtte avlyse Advokatenes fagdager i fjor. Nå er vi tilbake med et nytt og spennende digitalt kursprogram, komprimert til én lærerik fagdag.

Årets fagdager avholdes torsdag 27. mai, digitalt. I år har vi begrenset oss til én dag, men arrangerer ulike «fagdager» direktesendt via livestream. Arbeidsrettskurset vil gå over 1,5 dag som vanlig.

 

Oppdatert 21. april 2021

Velkommen til Advokatenes fagdager 2021!

Nå er vi tilbake med et nytt og spennende kursprogram, komprimert til én lærerik fagdag.

Årets fagstolper er; arbeidsrett, familie- og arverett, næringseiendom, selskapsrett og forsvarerkurset.

Uavhengig av fagstolpene vil alle deltakerne få oppleve et foredrag med Robert Bordone fra Harvard Law School. Temaet er hvordan du å lykkes i forhandlinger gjennom den såkalte «Harvard-metoden» – herunder forhandlinger som skjer på digitale flater.

Vi i JUS og Advokatforeningen ser frem til å ønske alle deltakere velkommen til årets fagdager, enten du deltar digitalt eller fysisk!

Heldigitalt – følg Advokatenes fagdager der du er

I lys av videreførte strenge restriksjoner i Oslo har vi besluttet å gjennomføre fagdagene kun digitalt i år. Kursene vil streames i henhold til det annonserte programmet og via én og samme lenke får du tilgang til alle fagsporene.

Livestream

Du vil motta lenke for å følge livestreamen i forkant av fagdagene. Som abonnent på JUS Digital, kan du velge Advokatenes fagdager som et av dine inkluderte livestreamkurs. 

Påmelding

Årets påmelding skjer via jus.no. Finn din fagstolpe her, og meld deg på.

Obligatoriske timer
Juridiske timer
Gjennomføring av Advokatenes fagdager gir totalt 7 juridiske timer til Advokatforeningens obligatoriske etterutdanning. Det årlige arbeidsrettskurset varer lengre og gir totalt 12 timer.


Finanstilsynets krav til eiendomsmeglere
Fagstolpen Næringseiendom gir 6 eiendomstimer til Finanstilsynets etterutdanningskrav.


Kursavgift 2021
Kursavgiften er kr 4 600,- for medlemmer av Advokatforeningen og Juristforbundet, og kr 5 700,- for andre. Påmeldingsfristen er torsdag 29. april. Ved avmelding etter 1. mai, er gebyret 50 % av kursavgiften. Avmelding en uke før kursstart gir full kursavgift. 

Velkommen til Advokatenes fagdager 2021!

Gå til påmelding her.

Aktuelle kurs

Kontaktpersoner

 • Beate Simonsen
  Prosjektkoordinator

  Beate Simonsen

  m: (+47) 478 60 706
 • Torill Borgen
  Prosjektkoordinator

  Torill Borgen

  m: (+47) 473 87 445
 • Torill Løebekken
  Utdanningssjef

  Torill Løebekken

  m:
 • Gulsum Koc
  Fagansvarlig jurist

  Gulsum Koc

  m: (+ 47) 938 35 018