Digitale produkter

Få etterutdanning og kompetanseutvikling uansett hvor du er! Juristenes Utdanningssenter har en rekke kurs, etterutdanningstilbud og podkast, du kan se på og lytte til uansett hvor du er.

Våren ble med ett snudd på hodet, og vi måtte tilpasse oss den nye hverdagen med hjemmekontor og det som hører med. Ikke alle har anledning til å dra på fysiske kurs og da er det fint å kunne ta etterutdanningen sin der det passer. På denne siden finner du oversikt over våre digitale produkter; e-kurs og podkast

Takk & lov – med Anine Kierulf

Takk & lov er en ukentlig podkast om dagsaktuelle og mer varig aktuelle problemstillinger fra jussens verden, ledet av Anine Kierulf. Takk & lov er laget av JUS i samarbeid med Juridika.

Lær hvor du vil! Det største utvalget av e-kurs finner du på jus.no

Når du har behov for etterutdanning eller kompetanseutvikling, er våre e-kurs en god løsning. Kursene kan gjennomføres uansett hvor du er og du bestemmer tidspunkt.

Du kan pause kurset når det passer deg, og plukke opp tråden senere. Du kan også se kurset så mange ganger du ønsker.

Vi utvikler stadig flere digitale produkter, og det publiseres stadig nye e-kurs på jus.no.

Abonnement JUS Digital

Med et abonnement på JUS Digital får du tilgang til markedets største digitale portefølje av juridiske kurs. JUS er ledende også på nett, nå med over 50 e-kurs i porteføljen. Du kan også melde deg på direkteavspilling/livestream-sendingene av høstens årlige oppdateringskurs*, og få dette inkludert i abonnementet. 

Dette abonnementet er et digitalt bidrag fra JUS, som vi håper kan imøtekomme behovet og tilgangen til etterutdanning og kompetanseutvikling, i et svært spesielt år.

Aktuelle kurs