Fagforum

Gjennom fire samlinger over et år møter du miljøet i din bransje. Her får du mulighet til å treffe kollegaer, diskutere fag og bygge nettverk.

JUS etablerte sitt første fagforum i 2016. Siden da har porteføljen økt i omfang. På fagforumene får du faglig påfyll, hvor praktiske problemstillinger står sentralt.

Formen er annerledes enn på de tradisjonelle kursene. Samlingene har en kombinasjon av faglige innlegg og diskusjoner hvor du selv kan være med å bidra. Oppleggene er skreddersydd for deltakerne, og går over fire ettermiddager i løpet av ett år.

De fire samlingene gir til sammen 16 etterutdanningstimer, som tilsvarer det årlige kravet for advokater.

JUS tilbyr fagforum innen flere rettsområder, som arbeidsrett, erstatningsrett, compliance og ledelse

Det er begrenset antall plasser.

LES MER OM DE ULIKE FORUMENE NEDENFOR.

Aktuelle kurs

April

 • 5. apr
  -
  29. nov
  Erstatningsrett

  Fagforum i personskadeerstatning

  Juristenes Utdanningssenter etablerer Fagforum i personskadeerstatning – en møteplass for deg som ønsker faglig påfyll på et høyt nivå. Her får du mulighet til å treffe kollegaer og diskutere fag. NB! Kun 36 plasser.

  Fordypningskurs / 16 juridiske timer / Oslo

 • 6. apr
  -
  31. aug
  Ledelse

  Fagforum i ledelse

  Er du jurist og leder? Meld deg på Fagforum i ledelse! Fagforumet består av fire samlinger, og opererer i krysningspunktene fag-rolle-person. Innenfor vårt faglige rammeverk vil vi tilpasse programmet slik at det blir relevant for deg, ditt lederskap og din organisasjon.

  Lederkurs / 20 ikke-juridiske timer / Oslo

Februar

 • 9. feb
  -
  9. nov
  Arbeidsrett

  Fagforum i arbeidsrett

  Juristenes Utdanningssenter etablerer fagforum i arbeidsrett. Dette er en møteplass for deg med arbeidsrettslig erfaring som ønsker ytterligere faglig fordypning. Over fire samlinger møter du kolleger til samtale og drøftelser. NB! Begrenset antall plasser.

  Fordypningskurs / 16 juridiske timer / Oslo