JUS Digital

Med JUS Digital har du din etterutdanning alltid tilgjengelig. Ta kurs hjemmefra, underveis, eller på jobben – når det passer deg. Bli abonnent og få tilgang til hele porteføljen av digitale kurs.

Hva er JUS Digital?

JUS Digital er et abonnement som inkluderer våre digitale kurs, slik at du kan ta din etterutdanning når og hvor det passer deg. Du får tilgang til markedets største digitale portefølje av juridiske kurs. Dette inkluderer våre e-kurs, webinarer, og årlige livestream-kurs med opptak av disse. 
Vi har digital kurs innenfor svært mange rettsområder, som blant annet arbeidsrett, personvern, forvaltningsrett, entrepriserett og eiendom.

Hvilke kurs inngår i JUS Digital?
Når du har kjøpt abonnement og er logget på via «Min JUS» kan du melde deg på digitale kurs kostnadsfritt. Her kan du se porteføljen av digitale kurs.

Hvor kan jeg se digitale JUS-kurs?
Kursene sees på JUS sin plattform, her på jus.no. E-kursene våre består av videoforedrag med tilhørende kursdokumentasjon. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smart-telefon. Du kan se kurset flere ganger og selv bestemme hvor stor del du ønsker å se av gangen. For å få godkjent etterutdanningstimer må hele kurset gjennomføres og kontrollspørsmålene besvares. Kurset er tilgjengelig på din JUS, så lenge du har meldt deg på og har et aktivt abonnementet. Abonnementet er årlige og utløper 31.12.2021.

Webinarer og livestreamkurs sendes i Zoom. Du vil da få tilsendt lenke før kursstart. JUS benytter seg av Uninetts Zoom-løsning, som er i henhold til GDPR.

Lurer du på noe angående livestreamkursene? Se ofte stilte spørsmål her

Kan jeg se kurset uten å være koblet til internett (offline)?
Nei, dessverre. Du må være logget på et nettverk/online for å kunne se e-kursene våre. Dette er for at plattformen vår skal kunne registrere at kurset er gjennomført.

Hvilke kurs passer for meg?
Vår portefølje består av omlag 50 e-kurs innen mange sentrale rettsområder. I tillegg til juridiske kurs, tilbyr vi også forhandlingskurs og kurs i ledelse.

Hvor mye koster et abonnement?
Prisen på JUS Digital er 9800 kroner ekskl. mva. for medlemmer (Advokatforeningen og Juristforbundet). Pris for ikke-medlemmer er 12 500 kroner ekskl. mva.  Abonnementet varer frem til 31.12.2021.

Hvordan avslutter jeg abonnementet?
Når du har kjøpt et abonnement varer dette til 31.12.2021. Tilgangen til kursene blir da avsluttet, om du ikke fornyer abonnementet for 2022.Har du flere spørsmål? Kontakt oss gjerne! 

Kontaktpersoner