Forhandlinger

Under fagområdet "Alternativ tvisteløsning" har vi samlet våre kurs om forhandlinger, mekling, voldgift og andre tvisteløsningsmekanismer. Innen område "Forhandlinger" tilbyr JUS blant annet kurs i forliksforhandlinger, strategiske forhandlinger, kontraktsrisiko, korrupsjon, og forhandlinger i arbeidslivet/mekling. I juni 2016 arrangerer JUS i tillegg forhandlingskurs på Harvard-campus med lærerkrefter fra Harvard Law School.

Aktuelle kurs

April

 • 26. apr
  Forhandlinger

  Strategiske forhandlinger

  Undersøkelser viser at bare de færreste er gode forhandlere. Suksess i forhandlinger krever grundige forberedelser og gode analyser. Dette kurset tar for seg forhandlinger i tre dimensjoner - strategi, taktikk og design.

  Andre juridiske kurs / 6 juridiske timer / Oslo

Juni

 • 26. jun
  -
  28. jun
  Alternativ tvisteløsning

  Forhandlingskurs på Harvard campus - workshop

  Er jurister de fødte forhandlere? Det vi vet, er at de fleste jurister skal forhandle og at mange gjør det uten faglig bakgrunn. Her får du mulighet til å få et teoretisk grunnlag og profesjonell trening – i ærverdige rammer på Harvard campus.

  Spesialkurs / 16 juridiske timer / Usa

 • 29. jun
  -
  30. jun
  Alternativ tvisteløsning

  Forhandlingskurs på Harvard campus - advanced

  Er du allerede godt i gang med forhandling? Nå har du mulighet til å lære nye grep og gå mer i dybden. Få et teoretisk grunnlag og profesjonell trening – i ærverdige rammer på Harvard-campus. Les mer her om hva som kreves for å delta. Begrenset antall plasser!

  Spesialkurs / 14 juridiske timer / Usa