Ledelse

Ledelse er et aktuelt tema for mange jurister og advokater. Juristenes Utdanningssenter har tidligere tilbudt lederkonferanser og kurs innen enkelte områder av lederfeltet. Har du innspill eller spørsmål knyttet til dette fagområdet kan du kontakte prosjektleder Torill Løebekken på: tol@jus.no

Aktuelle kurs

April

 • 6. apr
  -
  31. aug
  Ledelse

  Fagforum i ledelse

  Er du jurist og leder? Meld deg på Fagforum i ledelse! Fagforumet består av fire samlinger, og opererer i krysningspunktene fag-rolle-person. Innenfor vårt faglige rammeverk vil vi tilpasse programmet slik at det blir relevant for deg, ditt lederskap og din organisasjon.

  Lederkurs / 20 ikke-juridiske timer / Oslo

September

 • 7. sep
  Selskapsrett

  Praktisk styrearbeid

  Få kompetansen du trenger for å bli et godt styremedlem. På dette kurset gjennomgår vi de mest sentrale aspektene ved styrearbeid.

  Spesialkurs / 5 juridiske timer / 1 ikke-juridiske timer / Oslo

Oktober

 • 22. okt
  -
  25. okt
  Forhandling

  Konflikthåndtering – kurs på Kypros

  Konflikthåndtering ligger i kjernen av juristens virke. Vi inviterer deg med til «den siste delte hovedstaden», Nicosia på Kypros. Her skal vi svare på tre spørsmål: Hvordan forstå konflikter, hvordan håndtere seg selv i konflikter og hvordan håndtere klienten.

  Spesialkurs / 9 juridiske timer / 6 ikke-juridiske timer / 3 etikktimer / Cypros

 • 30. okt
  -
  19. des
  Ledelse

  Styrearbeidutdanningen

  I samarbeid med Danske Advokater og Djøf tilbyr JUS nå en utdanning i styrearbeid, tilpasset advokater og jurister. Få konkrete ferdigheter i økonomisk styring og regnskap, strategiplanlegging, godt styrearbeid, krisestyring og pressehåndtering!

  JUS i samarbeid med andre / 42 juridiske timer / København

November

 • 22. nov
  -
  13. apr
  Ledelse

  Law Firm Management

  Law Firm Management er et lederutviklingsprogram for partnere, partnere in spe og andre toppledere i bransjen med fokus på strategi, forretningsutvikling og drift av advokatfirmaer, og på det personlige lederskapet.

  JUS i samarbeid med andre / 54 ikke-juridiske timer / Danmark

Desember

 • 31. des
  E-kurs

  Finn Fokus - Strategier for bedre konsentrasjon og mer overskudd

  E-kurset «Finn Fokus» gir deg strategier fra toppidrett, hjerneforskning og psykologfaget for bedre konsentrasjon og mer overskudd. Du får teknikker for å holde fokus, håndtere distraksjoner, restituere og snu slitenhet til overskudd.

  JUS i samarbeid med andre / 3 ikke-juridiske timer /