Digilunsj: Saksbehandlingsreglene for dødsboskifte etter den nye arveloven

Delta på digilunsj innen arverett! På dette webinaret får du en gjennomgang av saksbehandlingsreglene for dødsboskifte etter den nye arveloven.

Meld meg på

Tid

2. feb.

Påmeldingsfrist: 27. jan.

Timer

2 juridiske timer

Fagområde

Kursavgift

Medlemmer: 1 500 NOK

Andre: 2 000 NOK

Pris for abonnenter 0,-

FORDYPNINGSKURS

Hva lærer du?

Den 1. januar 2021 trer den nye lov om arv og dødsboskifte i kraft. Dette kurset avholdes i den forbindelse med formål å gi deg kunnskap om saksbehandlingsreglene ved private og offentlige dødsboskifter i den nye arvelov og vil gjennomgående være et praktisk kurs.

Foredragholder er advokat (H) Christian Lundin. Han har arbeidet med arv og skifte i 25 år, og har bistått i en rekke private skifteoppgjør. Lundin er også bobestyrer ved dødsbo som skiftes offentlig.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for advokater, dommere og andre jurister som arbeider med arv- og skifte.

Program

11:00 Saksbehandlingsreglene for dødsboskifte etter den nye arveloven Advokat, Christian Lundin,
Advokatfirmaet Ness Lundin DA, Oslo

11:45 Pause
12:00 Foredraget fortsetter Advokat, Christian Lundin,
Advokatfirmaet Ness Lundin DA, Oslo

12:45 Kursslutt
Skriv ut hele programmet

Praktisk informasjon

Kurset avholdes på Zoom 2. februar Du vil få tilsendt lenke til webinaret dagen før kursstart. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon. Det vil være mulig å stille spørsmål til foredragsholderne under webinaret. For medlemmer av Advokatforeningen, registreres etterutdanningstimer automatisk.

Familie-, arve- og skifterett

Innen dette fagområde avholder JUS to til tre store kurs i året. Under Advokatenes fagdager er det hvert år et eget kurs i familie-, arv- og skifterett. I høstsemesteret arrangeres «Det årlige Sandefjordskurset» i familie-, arv- og skifterett. JUS jobber kontinuerlig med å videreutvikle kursporteføljen. Dersom du har innspill til temaer eller foredragsholdere hører vi gjerne fra deg. Kontakt fagansvarlig jurist Mette Bisgaard på mobil 944 30 546 eller mette@jus.no

Mer informasjon om fagutvalget

Flere aktuelle kurs

Mars

  • E-kurs

    Familie-, arve- og skifterett

    Innføringskurs / 3 juridiske timer

April

Februar