ABONNEMENTSFORDELER

 • Tilgang til over 500 etterutdanningstimer
 • Deltakelse på fysiske årlige kurs
  (1500 kr/2500 kr)
 • Innføringskurs og dybdekurs
 • Ajourføringsforedrag
 • Timer registreres automatisk

PRIS

Medlemmer: 9 980 NOK ekskl. mva.
Andre: 12 700 NOK ekskl. mva.

VARIGHET

365 dager fra kjøpsdato, eller fra utløpsdato på eksisterende abonnement.
Fornyes automatisk dersom avtalen ikke sies opp.En effektiv løsning for etterutdanning og kompetanseutvikling
Med abonnement på JUS Digital har du enkelt tilgang til din digitale etterutdanning. Vi utvider det faglige innholdet, slik at du fremover får enda større valgfrihet. Det betyr at du vil finne ajourføringsforedrag og enda flere korte kurs som er spisse og går i dybden, i tillegg til innføringskurs og andre temabaserte kurs og webinarer. 

Du holder deg enklere oppdatert med tilgang til alle ajourføringsforedragene
Vår digitale portefølje utvikles og publiseres fortløpende. Vi har over 300 titler i porteføljen, og som abonnent har du tilgang til alle. Dette innkluderer også tilgang til aktuelle ajourføringsforedrag. Med kurs innen nærmere 40 fagområder kan du plukke og mikse innenfor tema, tid og faglig nivå – når du trenger påfyll og har anledning. 

Som abonnent skal du også ha en fordel på vår fysiske læringsarena
For mange er de årlige JUS-kursene viktige møteplasser. Som abonnent skal du også ha en fordel på vår fysiske læringsarena. Vi styrker derfor abonnementet ytterligere, og gir deg som abonnent mulighet til å melde deg på våre årlige fysiske kurs mot et lavt pristillegg.

Alt samlet på ett sted
Som abonnent trenger du bare å logge deg inn på Min JUS, for å melde deg på digitale JUS-kurs kostnadsfritt. Der finner du alle dine kurs med tilhørende kursdokumentasjon og kursbevis, samt en oversikt over tiden du har brukt på din etterutdanning. For deg som har et etterutdanningskrav, vil timene blir godkjent og overført fortløpende når du har sett ferdig kursene.

Enkelte digitale spesialkurs og utdanninger inngår ikke i abonnementet. Eksempelvis Advokatkurset og Fagforum/Masterclass. JUS forbeholder seg retten til løpende revidering av innholdet i kursporteføljen.

Se kjøpsvilkårene her.

Et kjempegodt tilbud for min del. Miljøvennlig og økonomisk.

Abonnent JUS Digital

Slik gjør du det

 • Du blir abonnent på JUS Digital via påmeldingslenken på denne siden («Bli abonnent»).
 • Når du har kjøpt abonnementet og er logget på Min JUS, får du tilgang til alle digitale kurs som inngår i abonnementet.
 • Finn det kurset du ønsker å ta og meld deg på. Husk å være innlogget, ellers vet vi ikke at du er abonnent.
 • Abonnementet varer i 12 måneder (365 dager) fra kjøpsdato, og fornyes automatisk dersom avtalen ikke sies opp. Se våre kjøpsvilkår.

Se ofte stilte spørsmål her.

Har du andre spørsmål, kan du gjerne sende oss en henvendelse på abonnement@jus.no

Kontakt oss