Korona

 

Informasjon om gjennomføring av kurs

Heldigitale kurs på denne siden av sommeren (ut juni).

Vi skulle gjerne hatt en start på det nye året med fysiske kurs og sosial hygge igjen. Imidlertid ser det ut til at vi fremdeles må belage oss på gode, digitale løsninger. Du finner kursoversikten her.

De fysiske kursene er planlagt fra august 2021. Vi følger til enhver tid myndighetenes anbefalinger. På denne siden kan du lese om smittevern på fysiske kurs.

Oppdatert: 3. mai 2021

JUS tilrettelegger for god læring i trygge omgivelser. Vi følger til enhver tid myndighetenes pålegg og retningslinjer for smittevern. Vi holder avstand, og det er begrensninger på hvor mange som kan delta på våre fysiske kurs. Vi har gjort om våre årlige kurs til endagskurs, uten overnatting og alle de fysiske kursene går i Oslo. Det er også begrensning på antall deltakere. I tillegg tilbyr vi direktestrømming/livestream av de årlige kursene, slik at du kan følge kurset der du er.

Slik jobber vi i denne ekstraordinære situasjonen:

JUS tilrettelegger for god læring i trygge omgivelser. Deltar du fysisk på et av våre kurs, så sørger vi for å følge rådene fra helsemyndighetene og gjeldende smitteverntiltak. Du vil kunne holde god avstand til din med-kursdeltaker, du vil ha rikelig tilgang til hånddesinfeksjon, servering vil tilrettelegges for å unngå berøring av samme utstyr, renholdet av lokaler og toaletter vil følge en effektiv plan, og slusing inn og ut av møterom og pauserom vil være godt gjennomtenkt og kontrollert. 

Ulike tiltak:

 • Vi benytter kun lokaler med mulighet for minimum én meters avstand til din med-kursdeltaker.
 • Alle plasser er nummerert, grunnet smittesporing. Du kan sette deg der du ønsker, men det blir plassen din resten av kurset.

Hygiene

 • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig ved flere stasjoner, og du må sprite hendene før du går inn i våre kurslokaler.
 • Vi oppfordrer deg til å benytte hånddesinfeksjon hyppig gjennom dagen, og før flater i lokalet berøres.
 • Kurslokaler og toaletter vaskes ekstra godt. Bordflater, stoler og annet utstyr vil desinfiseres. 

Mat og servering 

 • Kontaktpunkter som dørhåndtak, kaffemaskin, kaffekanner og vannkraner vaskes og desinfiseres.
 • Energigivende pausemat og lunsj serveres på en smittevernforsvarlig måte. Det er ingen buffet.

Beredskap og varsling 

 • Vi ber deg som kursdeltaker å følge rådene til myndighetene, blant annet holde deg hjemme hvis du har symptomer på sykdom, vaske hendene nøye med såpe og vann, bruke hånddesinfeksjon jevnlig og unngå å berøre ansiktet.
 • Hvis en kursdeltaker i ettertid viser seg å teste positivt på koronavirus, vil vi følge varslingsrutiner fra smittesporingsteam i kommunen.

Munnbind

 • Bruk munnbind når du ikke sitter på stolen din. 
 • Forelesere må ikke bruke munnbind når de underviser.

Vi minner om at vi nå hilser hjertelig, men med avstand! Det vil si at håndtrykk, klem eller annen nærkontakt må vi vente med.

 

Digital læring

Vi utvikler også stadig nye e-kurs. Kursoversikten ser du her. 

Tilgang til faget er fortsatt like viktig, og digital læring vil bli viktigere enn noen gang. Vi tilbyr en stor portefølje av e-kurs med høy kvalitet, slik at du kan ta din etterutdanning med deg.

Vårt oppdrag har ikke blitt mindre viktig, snarere tvert imot. I en tid hvor vi ikke kan treffes for å dele erfaringer og kunnskap på samme måte, skal vi fortsette med å lage gode kurs og gjøre viktig kunnskap tilgjengelig.

Se våre digitale kurs her.

Abonner på JUS Digital

Med et abonnement på JUS Digital får du tilgang til markedets største digitale portefølje av juridiske kurs. Vårt digitale abonnement har vært så populært at vi nå velger å tilby dette også for 2021. Her har du din etterutdanning alltid tilgjengelig! Ta kurs hjemmefra, underveis, eller på jobben – når det passer deg.
Bli abonnent å få tilgang til e-kursene i dag. Du får også to valgfrie livestreamer av våre årlige oppdateringskurs, eller andre kurs som tilbys som livestream.