Korona

 

Bilde fra kurslokalet vårt JUS LAb med teksten: Informasjon om JUS-kurs og covid-19 

Informasjon om koronaviruset og gjennomføring av kurs

JUS tilrettelegger for god læring i trygge omgivelser. Høsten 2020 planlegger vi for undervisning i tråd med de foreliggende retningslinjene fra myndighetene. Vi gleder oss til å endelig se dere igjen! Vi må fortsette å holde avstand, og det vil være begrensninger på hvor mange som kan delta på våre fysiske kurs.  

 

Sist oppdatert: 24. august 2020

Denne høsten er litt annerledes. Vi har gjort om våre årlige kurs til én dagskurs, uten overnatting og alle kursene vil gå i Oslo (fiskeri-kurset i Bergen). Det vil også være begrensning på antall deltakere. I tillegg tilbyr vi direktestrømming/livestream av de årlige kursene, slik at du kan følge kurset der du er. 

Slik jobber vi i denne ekstraordinære situasjonen:

JUS tilrettelegger for god læring i trygge omgivelser. Deltar du fysisk på et av våre kurs, så sørger vi for å følge rådene fra helsemyndighetene og gjeldende smitteverntiltak. Du vil kunne holde god avstand til din med-kursdeltaker, du vil ha rikelig tilgang til hånddesinfeksjon, servering vil tilrettelegges for å unngå berøring av samme utstyr, renholdet av lokaler og toaletter vil følge en effektiv plan, og slusing inn og ut av møterom og pauserom vil være godt gjennomtenkt og kontrollert. 

Ulike tiltak:

  • Vi benytter kun lokaler med mulighet for minimum én meters avstand til din med-kursdeltaker.

Hygiene

  • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig ved flere stasjoner, og du må sprite hendene før du går inn i våre kurslokaler.
  • Vi oppfordrer deg til å benytte hånddesinfeksjon hyppig gjennom dagen, og før flater i lokalet berøres.
  • Kurslokaler og toaletter vaskes ekstra godt. Bordflater, stoler og annet utstyr vil desinfiseres. 

Mat og servering 

  • Kontaktpunkter som dørhåndtak, kaffemaskin, kaffekanner og vannkraner vaskes og desinfiseres.
  • Energigivende pausemat og lunsj vil serveres på en smittevernforsvarlig måte. 

Beredskap og varsling 

  • Vi ber deg som kursdeltaker å følge rådene til myndighetene, blant annet holde deg hjemme hvis du har symptomer på sykdom, vaske hendene nøye med såpe og vann, bruke hånddesinfeksjon jevnlig og unngå å berøre ansiktet.
  • Hvis en kursdeltaker i ettertid viser seg å teste positivt på koronavirus, vil vi følge varslingsrutiner fra smittesporingsteam i kommunen.

Vi minner om at vi nå hilser hjertelig, men med avstand! Det vil si at håndtrykk, klem eller annen nærkontakt må vi vente med.

Vi i JUS ser frem til å møte deg på kurs igjen!

 

Digital læring

Vi utvikler også stadig nye e-kurs. Kursoversikten ser du her. 

Tilgang til faget er fortsatt like viktig, og digital læring vil bli viktigere enn noen gang. Vi tilbyr en stor portefølje av e-kurs med høy kvalitet, slik at du kan ta din etterutdanning med deg.

Vårt oppdrag har ikke blitt mindre viktig, snarere tvert imot. I en tid hvor vi ikke kan treffes for å dele erfaringer og kunnskap på samme måte, skal vi fortsette med å lage gode kurs og gjøre viktig kunnskap tilgjengelig.

Se våre e-kurs her.

Abonner på JUS Digital

Med et abonnement på JUS Digital får du tilgang til markedets største digitale portefølje av juridiske kurs. JUS er ledende også på nett, nå med over 50 e-kurs i porteføljen. Du kan også melde deg på direkteavspilling/livestream-sendingene av høstens årlige oppdateringskurs*, og få dette inkludert i abonnementet. 

Dette abonnementet er et digitalt bidrag fra JUS, som vi håper kan imøtekomme behovet og tilgangen til etterutdanning og kompetanseutvikling, i et svært spesielt år.