Korona

Informasjon om gjennomføring av kurs

Vi planlegger for fysiske kurs denne høsten, men kan raskt gå over på kun digitale flater hvis situasjonen tilsier det. På fysiske kurs følger vi selvsagt myndighetenes pålegg og retningslinjer for smittevern. Vi livestreamer mange av kursene våre, slik at du kan følge kurset der du er.

Oppdatert: 7.september 2021

JUS tilrettelegger for god læring i trygge omgivelser. Vi følger til enhver tid myndighetenes pålegg og retningslinjer for smittevern. Vi holder avstand, og det er begrensninger på hvor mange som kan delta på våre fysiske kurs. Vi har gjort om våre årlige kurs til endagskurs tillegg tilbyr vi direktestrømming/livestream av de årlige kursene, slik at du kan følge kurset der du er. 

Slik jobber vi i denne situasjonen:

Deltar du fysisk på et av våre kurs, så sørger vi for å følge rådene fra helsemyndighetene og gjeldende smitteverntiltak. Du vil kunne holde god avstand til din med-kursdeltaker, du vil ha rikelig tilgang til hånddesinfeksjon, servering vil tilrettelegges på en god måte. Lokalene vi benytter rengjøres ekstra godt.Slusing inn og ut av møterom og pauserom vil være godt gjennomtenkt og kontrollert. 

Ulike tiltak:

  • Vi benytter kun lokaler med mulighet for minimum én meters avstand til din med-kursdeltaker.
  • Du kan sette deg der du ønsker, men det blir plassen din resten av kurset.

Hygiene

  • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig ved flere stasjoner, og du må sprite hendene før du går inn i våre kurslokaler.
  • Vi oppfordrer deg til å benytte hånddesinfeksjon hyppig gjennom dagen, og før flater i lokalet berøres.
  • Kurslokaler og toaletter vaskes ekstra godt. Bordflater, stoler og annet utstyr vil desinfiseres. 

Mat og servering 

  • Kontaktpunkter som dørhåndtak, kaffemaskin, kaffekanner og vannkraner vaskes og desinfiseres.
  • Pausemat og lunsj på en smittevernforsvarlig måte.

Beredskap og varsling 

  • Vi ber deg som kursdeltaker å følge rådene til myndighetene, blant annet holde deg hjemme hvis du har symptomer på sykdom. Ha god håndhygene og hold god avstand til de andre på kurset- sykdom, ha god håndhygiene og holde god avstand til de andre på kurset»
  • Hvis en kursdeltaker i ettertid viser seg å teste positivt på koronavirus, vil vi følge varslingsrutiner fra smittesporingsteam i kommunen.

Digital læring

Vi utvikler også stadig nye digitale kurs. Kursoversikten ser du her. 

Tilgang til faget er fortsatt like viktig, og digital læring er viktigere enn noen gang. Vi tilbyr en stor digital portefølje med høy kvalitet, slik at du kan ta din etterutdanning med deg.

Vårt oppdrag har ikke blitt mindre viktig, snarere tvert imot. I en tid hvor vi ikke kan treffes for å dele erfaringer og kunnskap på samme måte, skal vi fortsette med å lage gode kurs og gjøre viktig kunnskap tilgjengelig.

Se våre digitale kurs her.

Abonner på JUS Digital

Med et abonnement på JUS Digital får du tilgang til markedets største digitale portefølje av juridiske kurs. Vårt digitale abonnement har vært så populært at vi nå velger å tilby dette også for 2021. Her har du din etterutdanning alltid tilgjengelig! Ta kurs hjemmefra, underveis, eller på jobben – når det passer deg.
Bli abonnent å få tilgang til e-kursene i dag. Du får også to valgfrie livestreamer av våre årlige oppdateringskurs, eller andre kurs som tilbys som livestream.