Livestream: Det årlige kurset i statsstøtterett

Her får du den årlige oppdateringen innen rettsområdet, i tillegg til aktuelle temaer. Delta via direktestrømming, der det passer for deg!

Tid

14. – 15. mai

Påmeldingsfrist: 16. apr.

Timer

10 juridiske timer

Fagområde

Kursavgift

Medlemmer: 7 100 NOK

Andre: 9 150 NOK

Pris for abonnenter 0 NOK

AJOURFØRINGSKURS

Hva lærer du?

Det årlige kurset i statsstøtterett gir deg en kombinasjon av den årlige oppdateringen innen rettsområdet og ajourføring fra ESA, Nærings- og fiskeridepartementet, samt andre aktuelle temaer. Vi har med oss landets fremste fageksperter som gir oss en grundig gjennomgang av de enkelte temaene.

Du kan melde deg på kurset enten fysisk eller digitalt via livestream. Hvis du ønsker å melde deg på det fysiske kurset, trykk her.

Hvem passer kurset for?

Jurister og advokater som jobber med statsstøtterettslige problemstillinger i sitt daglige arbeid.

Program / /

Skriv ut
9:00 Gjør deg klar for livestream!
9:30 Siste nytt fra ESA Director CSA Harald Evensen,
EFTA Surveillance Authority (ESA), Brussels

10:15 Pause
10:30 Siste nytt fra Nærings- og fiskeridepartementet
11:15 Pause
11:30 Nasjonale domstolers rolle i statsstøtteretten Partner Gjermund Mathisen,
Kvale Advokatfirma DA, Oslo

12:15 Lunsj
13:15 Nytt innen EU-/EØS-rett Advokat Bjørnar Alterskjær,
Kluge Advokatfirma AS, Oslo

14:00 Pause
14:15 Nytt innen EU-/EØS-rett fortsetter
15:00 Pause
15:15 Utviklingen av støtteretten på skatteområdet i lys av nyere praksis, blant annet Apple-saken Spesialrådgiver Christian Jordal,
Innovasjon Norge, Oslo

16:00 Slutt første kursdag

Kontaktpersoner

Konkurranse- og statsstøtterett

Innen dette fagområdet har vi et bredt kurstilbud som strekker seg fra Det årlige konkurranserettskurset om høsten og Det årlige statsstøttekurset om våren, til innføringskurs og fordypningskurs innen utvalgte temaer hvert halvår. Kursene gir deg det siste innen rettsområdet, og den nødvendige kunnskapen om konkurranse, offentlig støtte og offentlige anskaffelser.

Mer informasjon om fagutvalget